منیزیم در بیش از ۳۰۰ واکنش بیوشیمیایی در بدن به عنوان کوفاکتور شرکت می کند مانند واکنش های بیوشیمایی وابسته به ATP، سنتز DNA و RNA، سیگنالدهی سلولی در سطوح عضلانی و عصبی، و کنترل گلوکز و فشار خون (BP) نقش دارد.
منیزیم در تنظیم انتقال پیام های عصبی در سراسر بدن نقش دارد. این به حفظ تعادل مناسب الکترولیت ها، که برای ارتباط موثر سلول های عصبی ضروری هستند، کمک می کند. منیزیم همچنین در سنتز انتقال دهنده های عصبی لازم برای عملکرد صحیح اعصاب مانند سروتونین و دوپامین ، نقش دارد. سطوح پایین منیزیم می تواند منجر به اختلال عملکرد عصبی شود که می تواند علائمی مانند بی حسی، گزگز و ضعف عضلانی را ایجاد کند. کمبود منیزیم همچنین ممکن است به ایجاد اختلالات عصبی مانند صرع و سردردهای میگرنی کمک کند.
به طور کلی، منیزیم برای حفظ عملکرد عصبی سالم ضروری است و مکمل منیزیم ممکن است به کاهش علائم اختلال عملکرد عصبی و بطور کلی سلامت عصبی کمک کند.
منیزیم
- رفع نیاز روزانه به منیزیم
- کمک به سلامت سیستم عصبی و عضلانی و کاهش اسپاسم عضلانی
- یک عدد قرص یک یا دوبار در روز
بدون شکر
بدون ذرت
بدون نگهدارنده
بدون سویا
بدون گندم
بدون نشاسته
بدون گلوتن
بدون رنگ مصنوعی
بدون عطر و طعم
بدون مخمر اضافه شده
300 تا 400 میلی گرم منیزیم در روز برای نوجوانان و بزرگسالان توصیه شده است. ولی حداکثر مقدار منیزیمی که روزانه می توان از طریق مکمل دریافت کرد، 350 میلی گرم است و اگر فردی به منیزیم بیشتری نیاز داشته باشد باید از طریق وعده های غذایی دریافت کند.
منیزیم نقش مهمی در حفظ سلامتی و کیفیت زندگی دارد. منیزیم به عنوان یک مهارکننده طبیعی کلسیم عمل کرده و ماهیچه قلب و سایر ماهیچه های بدن را ریلکس می کند و حتی می تواند میگرن، افسردگی، فشار خون، سطح قند خون و کیفیت خواب را بهبود بخشد.
انقباضات عضلانی، اسپاسم و گرفتگی عضلات افسردگی، و اضطراب پوکی استخوان خستگی و ضعف عضلانی فشار خون بالا آسم ضربان قلب نامنظم اختلال در عملکرد ورزشی
به طور کلی، ورزشکاران، نوجوانان، افراد دارای استرس و اضطراب ، زنان باردار، شیرده و افراد دیابتی به منیزیم بیشتری نیاز دارند. برای این افراد ، تامین کافی منیزیم به همراه مکمل های حاوی منیزیم از اهمیت ویژه ای برخوردار است.
مصرف منیزیم به غلظت منیزیم در آب آشامیدنی و ترکیب غذا بستگی دارد. تصفیه یا فرآوری مواد غذایی ممکن است محتوای منیزیم را تا حدود 85 درصد کاهش دهد. پخت و پز، بویژه جوشاندن غذاهای غنی از منیزیم، منجر به از دست رفتن قابل توجه منیزیم می شود. متاسفانه امروزه به دلیل استفاده از کودهای مصنوعی و تغییر شیوه زندگی میزان دریافت کافی منیزیم کاهش پیدا کرده است.
Follow Us @naturesonly_iran